Nieuw bij Godiva in Leuven

Contacteer ons

Belgische chocoladegeschenken voor alle feestelijkheden

Bij ieder bezoek aan chocoladeshop Godiva in Leuven ontdekt u weer iets nieuws. Zo verrast Godiva u met feestelijke chocoladegeschenken voor alle gelegenheden. Kom bijvoorbeeld de Godiva Platinum Luxe Geschenktoren of de Godiva Gouden Geschenkdoos bewonderen. De Godiva Discovery Gold Discovery Tower wordt in een exclusieve gouden tas verpakt. 

In 2018 krijgen ook de Wonderful City Dreams collecties alle aandacht: deze niet te missen Limited Edition collectie neemt u mee op een internationale culinaire reis, geïnspireerd op bruisende grootsteden, boordevol chocolademomenten.

Moederdag:

Moederdag vergeten? Neen, dat kan wel echt niet! Maar ja, hoe kan je nu moeder best in feeststemming brengen? Probeer ze eens te verleiden met een origineel geschenk uit de Godiva winkel, keuze te over uit prachtige verpakkingen gevuld met overheerlijke lekkernijen! Je moeder zal stralen! En jij ....toch ook een beetje fier?

Vaderdag:

Vaders zullen het niet snel bekennen, maar het zijn ook wel lekkerbekken en het mag wel eens wat speciaal zijn. Vaderdag dan ook het ideale moment om bij Godiva dat biezondere gamma van allerlei truffels te ontdekken, ze smelten in je mond. Daarnaast zijn de geschenkdozen ook erg uitnodigend, de keuze zal moeilijk zijn, maar vader alvast een overgelukkige vader. Vaders, toch wel een goede raad, oppassen met moeders en kinderen in de nabijheid van zoveel lekkers.....?!

Verwen uzelf of anderen: ontdek alle nieuwigheden bij Godiva in Leuven!


BEZOEK GODIVA IN LEUVEN

Open onze productcatalogus

<div id="publitas-embed-ra0q30uk74q"></div><script data-cfasync="false" data-height="320" data-publication="https://view.publitas.com/truvo-be/godiva-product-catalogue-aporqemg3km9/" data-publication-aspect-ratio="1.4138187221396732" data-responsive="false" data-width="480" data-wrapperId="publitas-embed-ra0q30uk74q" publitas-embed src="https://view.publitas.com/embed.js" type="text/javascript"></script>