Belgische chocolade van Godiva in Leuven

Contacteer ons

Chocoladespecialiteiten waar u niet genoeg van krijgt

Godiva staat synoniem voor verfijning en innovatie: iedere chocoladecreatie, voor u samengesteld door de maîtres chocolatiers, is hier het resultaat van. Bij Godiva in Leuven vindt dan ook iedere liefhebber van chocolade meer dan wat hij/zij zoekt: chocoladerepen, chocoladeparels, biscuits, truffels en meer lekkers. Wedden dat na Godiva andere chocolade in het niets verdwijnt?

Chocoladeverrassingen die iemand blij maken

Iemand anders tonen wat hij of zij voor u betekent? Een bedrijfsgeschenk of huwelijksbedankjes geven? Het kan niet beter dan met Godiva: kies uit verrassingsgeschenkboxen met een selectie van producten, cadeaubonnen of chocoladecreaties uitgedost in de meest schitterende verpakkingen.


Ontdek alle chocolade bij Godiva in Leuven!


BEZOEK GODIVA IN LEUVEN

Open onze productcatalogus

<div id="publitas-embed-ra0q30uk74q"></div><script data-cfasync="false" data-height="320" data-publication="https://view.publitas.com/truvo-be/godiva-product-catalogue-aporqemg3km9/" data-publication-aspect-ratio="1.4138187221396732" data-responsive="false" data-width="480" data-wrapperId="publitas-embed-ra0q30uk74q" publitas-embed src="https://view.publitas.com/embed.js" type="text/javascript"></script>